Ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα στη Ν. Σκιώνη "Το Μελτεμάκι"

Καλωσήρθατε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα  "ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΑΚΙ"  στη Ν. Σκιώνη Χαλκιδικής.

Στο νοτιότερο άκρο της Κασσάνδρας και συγκεκριμένα στη Ν. Σκιώνη βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα "ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΑΚΙ", που υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Είναι χτισμένο επάνω στο κύμα, με απέραντη θέα στο Αιγαίο, το Πήλιο και τον Όλυμπο.

Το Μελτεμάκι αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν το ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς να παραβλέπουν όμως και την έντονη καλοκαιρινή διασκέδαση, αφού απέχει μόνο λίγα χιλιόμετρα από τη Χανιώτη, το Πευκοχώρι και την Καλλιθέα.

Είναι 4 χιλιόμετρα μακριά από τα Ιαματικά Λουτρά - SPA της Αγίας Παρασκευής, γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Έχοντας ως ορμητήριό σας τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα στη Ν. Σκιώνη "ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΑΚΙ", μπορείτε εύκολα να κάνετε το γύρο της Κασσάνδρας και να απολαύσετε τι υπέροχες παραλίες με τα καταγάλανα νερά, τα γραφικά κολπάκια και τα καταπράσινα δάση των κωνοφόρων.

Δείτε στην ιστοσελίδα μας όλα τα σχετικά για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα στη Ν. Σκιώνη "ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΑΚΙ" και καλή περιήγηση!

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα, είναι πλήρως εξοπλισμένα.

 

 

 

Άδεια λειτουργίας

ΕΣΛ: ΜΗΤΕ 09.38.Κ.11.3Κ.01880.0.0

Η μονάδα μας είναι πλήρως εναρμονισμένη με την Ελληνική νομοθεσία και ότι προβλέπει η πολιτική του ΕΟΤ σε ότι αφορά τις κρατήσεις και τις ακυρώσεις.